Mobilmenu
Hem
Om oss
Aktiviteter
Boka nu
Våra rum
Kök & Bar
Möten och Coworking
Recycle Shop
Trädtält och glamping
Berättelser
Att komma ihåg
Kontakta oss
Mobilmenu

Välkommen till våra trädtält och glamping

Trädtält

Tälttillverkare börjar bli ganska innovativa nu för tiden! Här på Villa Bro kan du uppleva den allra senaste tekniken inom "air" camping!

För dig som vill ha en romantisk naturupplevelse och/eller som vill "leva" som de berömda Ewoks från Star Wars-filmserien, vilka bodde i de höga skogarna (som för övrigt var inspirationen till Tentsile, företaget som gör tälten vi använder!). Nu kan du också få en övernattning i Tentsile 2-personers Safari Connect-tält, som vart och ett är fästa mellan tre höga träd, en eller två meter över marken. Du får en supersäker, skyddad och bekväm övernattning utomhus. Vår dolda trädtältplats ligger bara hundra meter från vår restaurang Villa Bro.

Du kommer att omges av en lummig och lugn skog. Bara ljudet av fåglar, prasslande löv och enstaka lantliga omgivningsljud kommer att möta dig. Genom myggnätstaket kan du se alla träden ovanför dig! Varför inte en tupplur och läsplats för din superavslappnade vistelse.

Ta med sovsäck, kudde och liggunderlag! (Har du inte möjlighet att ta med så kan du hyra för 100 kr/person). Så, reservera ett tält eller ta med dina vänner och "äg" platsen för helgen! Du kommer att ha massor av kul och berättelser att dela! Vi erbjuder trädtälten under juli och augusti. Hör av dig på mail eller telefon om du vill boka. Pris för två personer är 900 kr/natt. Detta ingår:

Glamping

Många vill vistas i naturen! Så, för er som vill ha en romantisk naturupplevelse eller helt enkelt vill ha en bekväm utomhusupplevelse över natten erbjuder vi glamping (lyxig camping).

Våra samarbetspartners på Nordic Stretch Tents har försett oss med det ultimata canvastältet för en supersäker, skyddad, myggfri och bekväm övernattning utomhus. Fantastisk utsikt över Sveriges mest berömda klätterområde, en lugn skog, mystiskt landsbygdslandskap och det gamla kyrktornet Bro - allt synligt från din privata träveranda på tältsidan och skuggiga utomhus-"kaffelounge" under träden.

Komplett med en dubbelsäng, täcken, kuddar, sängkläder, handdukar, speciell belysning, vatten och mycket mer, ligger vår glampingplats bara hundra meter från vår restaurang Villa Bro, toaletter och duschar för din bekvämlighet.

Pris för två personer i ett glamping tält är 1300 kr/natt inkl frukost

Huvudmeny

Om oss
Aktiviteter
Boka nu
Våra rum
Kök & Bar
Möten och Coworking
Recycle Shop
Trädtält och glamping
Kontakta oss

Fler sidor

Sociala medier

Instagram