Mobilmenu
Hem
Om oss
Aktiviteter
Klättring
Kulturstigen
Vandring
Bad
Golf
Nordens Ark & Havets Hus
Bro musicscen
Boka nu
Våra rum
Kök & Bar
Möten och Coworking
Recycle Shop
Kontakta oss
Mobilmenu

Klättring i Bohuslän

Villa Bro ligger mitt i Sveriges bästa klätterområde. Klippor som Häller, Hallinden och Välseröd är kända runt om i världen för sin fina granit och vackra spricklinjer. På 15 minuter med bil når du de flesta och de bästa klipporna, och vill du promenera så är det inte mer än några minuter till de närmaste lederna.

Även om Bohuslän har en del klättring som säkras med borrbultar så är det den fina traditionella klättringen som lockar flest klättrare. Bohusgraniten lämpar sig nämligen mycket väl för att säkras med kilar och kamsäkringar. Om du skulle sakna någon klätterutrustning så är sannolikheten stor att du hittar vad du behöver på Tempo i Brodalen. Den lilla livsmedelsbutiken har nämligen ett förvånansvärt bra utbud av klätterutrustning. På Tempo kan du också köpa klätterguideboken och inträde till Bro Boulder - den fina klätterhallen som ligger granne med Villa Bro.

Kvalitetsäkrad klättring

Villa Bro samarbetar bland annat med den auktoriserade klätterinstruktörn Petter Åsander på Vertikalverket för att kunna erbjuda minnesvärda och säkra klätterupplevelser, både för nybörjare och erfarna klättrare. För Petters verksamhet se http://vertikalverket.se

Huvudmeny

Om oss
Aktiviteter
Boka nu
Våra rum
Kök & Bar
Möten och Coworking
Recycle Shop
Kontakta oss

Fler sidor

Sociala medier

Instagram