Mobilmenu
Hem
Om oss
Aktiviteter
Klättring
Kulturstigen
Vandring
Bad
Golf
Nordens Ark & Havets Hus
Bro musicscen
Boka nu
Våra rum
Kök & Bar
Möten och Coworking
Recycle Shop
Trädtält och glamping
Kontakta oss
Mobilmenu

BRO MUSIKSCEN

Under våren och sommaren kommer Villa Bro i ett projekt satsa på att locka fler människor att lyssna på och utöva musik live. Därför släpper vi ett program för våren med artister som gör originalmusik och kommer i juni släppa ett för sommaren. Alla evenemang är kostnadsfria men det finns möjlighet att swisha artisterna. Enkel, hållbar och god mat serveras vid varje tillfälle. Det kommer att finnas både kött/fisk och vegetariska/veganska rätter.

ÖPPEN SCEN

Den 8 april & 20 maj kommer det också hållas i öppen scen i samband med musikquizen. Då har du som själv känner för att framföra något möjlighet att delta med fullt utrustat PA samt, med mikrofoner och instrument.

LYSSNA

Genom att klicka på nedanstående länkar kan du direkt gå vidare till vårens olika artisters Spotify-profiler och lyssna in materialet:

Lille Bro:
https://open.spotify.com/artist/4fUJmC2fgb9jYdYA8754Dt?si=xYrhZvvVR-GybswCrqs8vw

Joakim Linder:
https://open.spotify.com/artist/3v0JN2zJrQX75xioUixQk2?si=UX3nA6vARSGoshLETOgQcw

Easy October:
https://open.spotify.com/artist/20VmXk0wlZR4FIk58sMrqu?si=958569f0825d48e5

PROGRAM VÅREN 2023

MUSIKQUIZ  & OPEN MIC
8 APRIL I 19.00-21.00 I VILLA BRO

På påskafton den 8 april startar vi upp vårt program för Bro musikscen med musikquiz och öppen scen på Villa Bro i Brodalen. Mellan kl 19-20 spelar bandet ‘VILLAKAPELLET’ live-musik och håller i quiz, och mellan kl 20-21 är det möjligt för dig att som är intresserad att själv äntra scenen och framföra något. På scenen finns fullt utrustad ljudanläggning med mikrofoner, keyboard och diverse percussion-instrument.

LILLE BRO (POP)
22 APRIL I 19.00-21.00 I VILLA BRO

Duon ‘LILLE BRO’ består av Emma Wallin och Joakim Linder och bildades våren 2020 som en reaktion på karantän-tristess och med målet att spela covermaterial. Det som istället blev resultatet var egen musik och hösten 2020 släpptes första singeln “Fullkomligt full” och därefter albumet “UT” 2021. Våren 2021 vann de P4 Västs musiktävling P4 Nästa med låten “Jag kommer aldrig förlåta dig” Musiken är modern, poppig och med svensk text. Denna kväll spelar de en akustisk duo-version av deras material.

JOAKIM LINDER (POP)
6 MAJ I 19.00-21.00 I VILLA BRO

Joakim Linder, ursprungligen en del av duon Joakim & Joel som släppt flera singlar. Soloprojektet har utmynnat i två EP:ar och låten “Dancer in the Dark” blev under 2016 utvald till en av årets nykomlig-låtar av STIM. Sen dess har han bland annat skrivit Grebbestad IF:s kampsång “Siljevi” som spelats i radio runt om.

MUSIKQUIZ  & OPEN MIC
20 MAJ I 19.00-21.00 I VILLA BRO

Öppet hus på Villa Bro den 20 maj!
Mellan kl 19-20 spelar bandet ‘VILLAKAPELLET’ live-musik och håller i quiz, och mellan kl 20-21 är det möjligt för dig att som är intresserad att själv äntra scenen och framföra något.

ALBA OMEGA (POP)
3 JUNI I 19.00-20.00 I VILLA BRO

Alba Omega tar ett lekfullt grepp om diskbänksrealism och absurdism och åskådar livets lidande. Ett pop-projekt som fötts ur lika delar Prince, Eva Dahlgren och Elliott Smith. voc, elgitarr, elektronik.

EASY OCTOBER (POP)
17 JUNI I 19.00-20.00 I VILLA BRO

Under namnet Easy October har indie/folk-artisten Kristoffer Hedberg turnerat flitigt i Europa och spelat in både helt solo och i olika konstellationer och sättningar. Namnkunniga musiker och artister såsom Andreas Kleerup, Kristofer Åström (solo/Fireside) och Nikke Ström (Nationalteatern) är bara några av de som varit en del av Easy October sedan starten 2012. 2020 släpptes det sjätte albumet, Nowhere but here vol.3, som hyllats av kritiker och har snurrat på radiostationer runtom i Europa. Med nomineringar till både Manifest- och Gaffapriset i bagaget arbetas det i dagsläget på ytterligare en fullängdsplatta, den sjunde i raden. Musiken beskrivs lättast som en variant av americana med många trådar knutna till 60- och 70-talets amerikanska folk- och countryscen, flyhänt placerade i samtiden, med en uppdaterad känsla och en produktion som vågar vara både tidlös och skamfilad på samma gång. En av Easy Octobers styrkor är det genomgående starka låtmaterialet, låtar med varm americana-twang och fängslande melodier. Easy October består av Pontus Blom, Patrik Berg, Edward Sensier, Kalle Widén och Kristoffer. Till denna spelning kommer Easy October som duo genom Kalle och Kristoffer.

Huvudmeny

Om oss
Aktiviteter
Boka nu
Våra rum
Kök & Bar
Möten och Coworking
Recycle Shop
Trädtält och glamping
Kontakta oss

Fler sidor

Sociala medier

Instagram